درمان رفلاکس معده در نوزادان با توجه به علائم نوزاد و سن او تجویز می گردد ( اقدامات درمانی رفلاکس معده ) و شامل موارد زیر می باشد :
اولین اقدامی که پزشک برای درمان رفلاکس معده در کودکان انجام میدهد تغییر روش شیردهی به نوزاد است.
در این مرحله پزشک عموما اقداماتی را توصیه میکند که به شرح زیر می باشد :
در صورتی که این مخلوط غلیظ شد شما باید سر شیشه را تغییر داده و کمی گشادتر کنید. این فرمول را تغییر ندهید مگر این که پزشک به شما دستور دهد.
حتما بخوانید : ریفلاکس مثانه و راه های تشخیص
در مرحله دوم پزشک متخصص نوزادان و اطفال ممکن است برای کم کردن اسید معده و درمان رفلاکس داروهایی تجویز کند.
البته پزشک فقط در صورتی این داروها را تجویز میکند که رفلاکس معده کودک ادامه داشته باشد و یا علائمی داشته باشد از قبیل اینکه :
شما سعی در تغییر نحوه شیر دادن به کودک داشته باشید، نوزاد در خوابیدن و شیر خوردن دچار مشکل باشد و یا نوزاد به درستی رشد نکرده باشد.
داروهایی مانند مسدود کننده های H2 : مسدودکنندههای H2 تولید اسید معده را کاهش میدهند. این داروها در کوتاه مدت علائم ناشی از رفلاکس معده را در نوزاد کاهش میدهند.
این داروها همچنین به بهبود مری نیز کمک میکنند. پزشک ممکن است داروهای مسدودکننده H2 را تجویز کند که برخی از آن ها عبارتند از سایمتیدین ( تاگامت H2 ) ،فاموتیدین ( پدیسید AC ) و .
مهارکنندههای پمپ پروتون. مهارکنندههای پمپ پروتون تولید اسید معده را کاهش میدهند. این مهارکنندهها بهتر از مسدودکنندههای H2 علائم رفلاکس معده را درمان میکنند. این داروها همچنین میتوانند پوشش مری نوزادان را نیز بهبود دهند.
پزشکان معمولاً مهارکنندههای پمپ پروتون را برای درمانهای بلند مدت تجویز میکنند. نوزادان باید این داروها را با شکم خالی بخورند تا اسید معده بتواند آن ها را به کار اندازد. مهارکنندههای پمپ پروتون انواع مختلفی دارند که برخی از آن ها عبارتند از ازومپرازول ( نکزیوم ) ، امپرازول ( پریلوزک، زگرید ) و .
عمل جراحی فقط برای نوزادانی که به رفلاکس بسیار شدید معده مبتلا هستند توصیه میشود. شیر خوران باید مشکلات تنفسی یا فیزیکی ناشی از رفلاکس معده داشته باشند تا بتوان انجام عمل جراحی را برای آن ها مورد ملاحظه قرار داد.
درباره این سایت